Beograđani upražnjavaju najviše seksa, a šta je sa ostalima?

Rezultati istraživanja agencije “Smart plus research” pokazuju da samo 2,4 odsto ljudi u Srbiji ima seks svakog dana.

Izvor: B92

Petak, 21.07.2017.

15:55

Beograđani upražnjavaju najviše seksa, a šta je sa ostalima?
foto: thinkstock

Veliko istraživanje internet-populacije obuhvatilo je 1.050 ispitanika iz čitave Srbije i pokazuje kakve su seksualne navike oba pola.

Da svaki dan ima seks izjavilo je samo 2,4 odsto ispitanika i to više od polovine muškaraca. Rezultati su pokazali da je među njima najviše ispitanika oba pola iz Beograda (3,5 odsto). Najviše seksa posle Beograđana imaju stanovnici zapadne Srbije i Šumadije, ali i istočne i južne Srbije, pa tek onda Vojvodine.

Više puta nedeljno seks ima 23,7 odsto ispitanika, a jednom nedeljno 19 odsto. Najveći postotak ispitanika je od seksa apstiniralo nekoliko meseci, čak 33,8 odsto, a nije zanemarljiv ni broj od 12,7 odsto onih koji su na seks čekali godinu do dve dana i to najviše u starosnoj grupi od 25 do 34 godine i od 35 do 44 godina.

Iako možda imaju najčešće seksualne odnose, Beograđani prednjače i u apstiniranju, pa je tako čak 5,3 odsto stanovnika glavnog grada na seks čekalo i do pet godina, pokazuju rezultati istraživanja agencije “Smart plus research”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: