Sreda, 30.06.2010.

13:45

Kuća mala

U delu grada koji se popularno naziva i novosadski Monmartr, u slagalicu sačinjenu od kafea i klubova sjajno se uklopio ovaj mali i iznad svega neobičan restoran.

Izvor: B92

Default images

Adresa: Laze Telečkog 4, Novi Sad
Telefon: 021/ 422-728

Radno vreme restorana i kuhinje: od 8.00 do 24.00 (kuhinja radi od 8.00 do 23.30)
Kartice: Visa, Visa Electron, Master, Maestro
Bašta ili terasa: da, letnja bašta
Muzika: pop
Jelovnik: na sprskom i engleskom jeziku
Osoblje govori: engleski jezik
Vegetarijanski meni: da
Vrsta kuhinje: picerija
Glavna jela: od 440 do 610 dinara
Doručak: da
Dostava: da
Zakup: da Jednostavnog enterijera, sa desetak stolova prekrivenih kariranim stolnjacima, odiše prijatnom domaćom atmosferom. Meni je, pored skromnog izbora predjela i deserta, sačinjen od pica, maštovito nazvanih (npr. švajcarki abažur — sa švajcarskim sirevima), tako da će izbor jela biti zabava za sebe, pri čemu će ljubitelji neobičnih ukusa imati priliku da probaju pice sa bananama ili ananasom.

Kao maštoviti prilog u svakom meniju dobićete karticu sa jelom po preporuci koje se razlikuje u svakom primerku jelovnika, tako da ćete, ako ste malo hrabriji i verujete tuđem izboru, moći da odigrate i svojevrsnu lutriju sa jelima.

Uz ljubaznu pomoć osoblja, odlučili smo se za Gvidovu tarabu, kombinaciju sa dominantnim prisustvom pančete i milerama, odličnog ukusa i nešto debljeg testa.

Pica sa sardelama odisala je svežinom mora, a sjajan dodatak bile su crne i zelene masline, kao i sir koji je harmonično sjedinio sve sastojke.

Pri izboru deserta odlučili smo se za dve varijante lenje pite, od jabuka i višanja, poslužene direktno iz pećnice, sa prilogom u vidu sladoleda od čokolade, bez razrešenja dileme čiji je ukus bio bolji.

Idealno mesto za sve ljubitelje pica, pogotovo za one spremne da svoje ljubimice vide u nekom novom, neobičnom izdanju.

Obrok za dvoje košta 1.400 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: