Đoković kao "lek": Finale ispraznilo čekaonice

U ambulantama niške Hitne pomoći u toku protekla 24 časa pregledano je 310 pacijenata, a najmanji broj pregleda bio je u vreme dok je srpski teniser Novak Đoković igrao finale Vimbldona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.07.2019.

09:26

Đoković kao
Foto: Getty/Laurence Griffiths / Staff

"U vreme meča bio je smanjen broj pregleda u ambulantama, dolazili su baš oni kojima je pomoć bila neophodna", rekli su u niškoj Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara u vreme nekih značajnijih događaja uvek se smanji "pritisak" pacijenata na ambulante Hitne pomoći, ali se poveća broj poziva za preglede u kućnim uslovima.

U toku protekla 24 časa u Nišu nije bilo saobraćajnih nezgoda sa povređenim licima, ali su lekari Hitne pomoći imali dosta pacijenata sa ozbiljnim zdravstvenim poteškoćama kao što su moždani udari, krvarenje u mozgu, poremećaji rada srca i gušenja kod astmatičara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: