A, šta kažeš?

http://a.images.blip.tv/B92-12720677.png

Izvor: B92

Nedelja, 21.08.2011.

23:00

Default images

Nova humoristička emisija na B92! U nedelju 21. avgusta uveče, odmah po završetku finala teniskog turnira u Sinsinatiju, pogledaj pilot epizodu nove humorističke emisije koju ćeš od jeseni moći da pratiš na programu naše televizije. Očekuju te duhoviti skečevi na aktuelne društveno-političke, kao i sve ostale teme, zanimljivi glumci, izvrnuta realnost... Voleli bismo da čujemo tvoj komentar!

Nova humoristička emisija na B92!



U nedelju 21. avgusta uveče, odmah po završetku finala teniskog turnira u Sinsinatiju, pogledaj pilot epizodu nove humorističke emisije koju ćeš od jeseni moći da pratiš na programu naše televizije. Očekuju te duhoviti skečevi na aktuelne društveno-političke, kao i sve ostale teme, zanimljivi glumci, izvrnuta realnost...

Voleli bismo da čujemo tvoj komentar!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: