Facebook će automatski poboljšavati vaše fotografije

Društvena mreža Facebook dodala je alatku koja će automatski poboljšati vaše fotografije u svoj već bogat set alatki za deljenje na ovoj mreži.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 17.12.2014.

17:22

Default images

Ova funkcija je za sada dostupna samo za uređaje sa iOS platformom, ali će kasnije stići i na Android. Nova Facebook foto funkcija podseća na Auto Awesome funkciju koju ima Google Photos.

Naravno, treba naglasiti da će korisnici koji vole sami da podešavaju svoje fotografije i dalje biti u mogućnosti da pristupe alatki za podešavanje te sami podese svetlo, senke, jasnoću i ostalo.

Društvene mreže se trenutno bore u oblasti deljenja fotografija, a ovo je odgovor Facebooka u tom smeru. Na fotografiji možete videti kako to izgleda kad vam Facebook sam podesi vašu fotografiju.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: