FIFA 18 dobija besplatni apdejt povodom Mundijala, tu je i Srbija

Već nekoliko meseci uživamo igrajući FIFA 18 i taman kada smo pomislili da je vreme da počnemo da gledamo ka “devetnaestici”, Electronic Arts uskače sa objavom da nam donosi novi sadržaj, i to besplatan, u znak održavanja ovogodišnjeg mundijala.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 02.05.2018.

19:07

FIFA 18 dobija besplatni apdejt povodom Mundijala, tu je i Srbija
Foto: YouTube Screenshot/EA SPORTS FIFA

Russia 2018 World Cup, kako se ovaj apdejt zove, igračima donosi sve 32 države koje će igrati na pravom prvenstvu, a među njima je i Srbija, raspoređene u iste grupe. Igranje šampionata u FIFA 18 je moguće preko interneta, kao i oflajn.

Ali ne mora sve biti onako kako je zapisano, već je moguće napraviti i sopstveni turnir sa drugim državama, koje inače nisu kvalifikovane, a dostupna je i izgradnja tima iz snova sa legendama fudbala.

U World Cup apdjetu ima još novina i izmena, sa novim “ikonicama”, chemistry sistem sada radi i kod internacionalnih igrača, dinamične predmete koji u igru donose umeće igrača iz stvarnosti, i još dosta toga, piše play.co.rs.

Ovaj besplatni apdejt dolazi 29. maja za PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: