Stižu dve nove Motorole iz serije G

Lenovo je predstavio dva pametna telefona srednje klase pod brendom Motorola - Moto G5 i Moto G5 Plus.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Utorak, 28.02.2017.

08:54

Stižu dve nove Motorole iz serije G
Foto: YouTube Screenshot

Serija G je najpopularnija linija Motorolinih uređaja i Lenovo je za 2017. godinu dodatno uložio u performanse i izgled svojih telefona. Dva uređaja, od kojih Plus predstavlja napredniju i skuplju verziju, prodavaće se po pristupačnim cenama od 200 evra za G5, odnosno nešto manje od 300 evra za G5 Plus.

Specifikacije govore o uređajima koji su namenjeni korisnicima sa plićim džepom, ali koji žele pristojne performanse.

Moto G5 je opremljen 5-inčnim LCD displejom FHD rezolucije, skenerom za otisak prsta, procesorom Snapdragon 430, 2 GB RAM-a, 16 ili 32 GB interne memorije i kamerom od 13 megapiksela i f/2.0 blendom.

Baterija je zamenjiva i ima kapacitet 2.800 mAh.

Moto G5 Plus dolazi u dve verzije. Obe imaju FHD displej od 5,2-inča, skener otiska prsta koji može poslužiti kao zamena za sve komande zahvaljujući prepoznavanju gestikulacije, procesor Snapdragon 625 i kameru od 13 MP sa f/1.7 blendom.

Jeftinija verzija poseduje 2 GB RAM-a, a skuplja 4 GB. Takođe, interna memorija dolazi u dve verzije – 32 i 64 GB. Baterija nije zamenjiva i njen kapacitet je 3.000 mAh.

Oba uređaja su izrađena od kombinacije plastike i metala, što predstavlja zaokret od potpuno plastičnih telefona i naginje dizajnu serije Z.

Motorolini uređaji će se naći na tržištu sredinom marta i pokretaće ih operativni sistem Android 7.0 Nougat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: