Samsung Galaxy Note7 će imati Edge varijantu?

Sledeći flegšip uređaj koji možemo očekivati od Samsung-a će biti Galaxy Note 7 fablet, a verovatno će biti objavljen tokom avgusta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2016.

19:11

Samsung Galaxy Note7 će imati Edge varijantu?

Prema izvorima, sprema se više varijanti predstojećeg flegšip fableta, a kako navodi najnovija informacija sa Zauba vebsajta za izvoz, jedna od verzija bi mogla da dođe sa zakrivljenim ekranom. Treba napomenuti da nije sam telefon uvezen, već je u pitanju metalna maska za proizvodnu seriju mobilnih telefona. Navedeno je da je ime modela SM-N935G.
Aktuelni Galaxy Note5 nosi SM-N920 broj modela, i Galaxy S7 i Galaxy S7 edge nose SM-G930 i SM-G935 kodna imena. Na osnovu ovoga, očigledno bi bilo da SM-N935 predstavlja sledeći Note uređaj, koji bi možda mogao da ima zakrivljeni ekran. Takođe dolazi u opticaj da bi SM-N935 mogao da bude Lite varijanta fableta.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: