Autor Assassin's Creeda na Rebootu je najavio novu igru

U Ubisoftu je Patris Desilets radio na Assassin's Creed serijalu, a u svom novom studiju radi na igri u kojoj ćemo moći proživeti ključne momente iz istorije.

Izvor: B92

Petak, 24.04.2015.

18:20

Default images
Assassin's Creed Revelations (Photo: Ubisoft)

Patris Desilets je na Reboot Develop konferenciji u Dubrovniku predstavio prvi prokat svog novog studija, igru Ancestors: The Humankind Odyssey.

Kao kreativni direktor u Ubisoftu je radio na Assassin's Creed serijalu, a nedavno je osnovao sopstveni studio Panache Digital Games. Sama najava ne otkriva puno detalja o prvoj igri Panachea već nam je pokazala neke od bitnih trenutaka u ljudskoj istoriji .Na službenim stranicama međutim stoji samo kako se radi o akcijskoj avanturi iz trećeg lica, u kojoj je kroz razne epizode želeo da naš igrač ponovno proživi neke od ključnih trenutaka čovečanstva.

Još nije poznato kada će igra biti objavljena, ni za koju platformu, a verovatno će više detalja biti poznato na E3 sajmu. Tokom predavanja Desilets je prošao kroz svoju karijeru i projekte koje je radio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: