YouTube najavljuje puno noviteta

Popularni video servis YouTube sprema puno noviteta, među kojima je i jedan koji će preobraziti YT u platformu za masovno finansiranje projekata. Autori videa tako će moći direktno na YouTubeu od svojih obožavatelja da skupljaju novac za projekte.

Izvor: B92

Utorak, 27.05.2014.

11:31

Default images

Na YouTubeu novac možete zaraditi najčešće na dva načina: oglašavanjem na samoj platformi i prikupljanjem novca od onih koji su vam ga spremni donirati. Ovo drugo se radilo na nekom drugom mestu (Kickstarter, Indiegogo, PayPal...), a YouTube je služio samo kao "izlog ili mamac". Bilo bi puno zgodnije - a za YouTube i korisnije (potencijalno i isplativije) - kada bi se sve odvijalo na jednom mestu.

Nadogradnja koja bi to omogućila nije još gotova, tako da nema pojedinosti o tome kako će novac biti podeljen, kao i gde će ta opcija biti smeštena. Očekuje se da će YouTube kompletnu informaciju objaviti tokom leta.

Od ostalih novosti, tu je aplikacija namenjena isključivo administraciji kanala na YouTube-u. Upravljanje komentarima, statistikama i drugim značajnim stvarima biće moguće ne samo direktno na sajtu već i pomoću smartfona ili tableta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: