Sony otkrio kada izlaze mnoge PlayStation 5 ekskluzive

Sony još nije rešen da u potpunosti otkrije sve planove u vezi sa nadolazećim Playstation ekskluzivama, ali fanovima ipak daje uvid u to kada se neke video-igre mogu očekivati.

Izvor: B92

Utorak, 12.01.2021.

15:52

Sony otkrio kada izlaze mnoge PlayStation 5 ekskluzive
Foto: Profimedia

Nedavno je potvrđeno da će svemirska horor pucačina Returnal izaći ovog marta, a da će Forbidden West i Ratchet and Clank: Rift Apart izaći tokom ove godine.

Što se tiče ekskluziva na kojima rade studiji izvan Sonijevog vlasništva, Kena: Bridge of Spirits će izaći u martu, Solar Ash u junu, a Stray i Ghostwire Tokyo, koji se dugo očekuje, izlaze u oktobru ove godine, prenosi play.co.rs.

Što se tiče video-igara planiranih za period nakon 2021. godine, Project Athia na kojem radi Square Enix će izaći u januaru naredne godine, dok je Pragmata odložena za 2023. godinu.

Da ne zaboravimo, u ovoj godini će Sony izdati još nekoliko naslova, a to su first-party Playstation ekskluzive God of War, Gran Turismo 7 i još neka iznenađenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: