Microsoft kupuje Obsidian Entertainment?

Obsidian Entertainment je za svojih 15 godina postojanja stekao kultni status u industriji video igara i proslavio se igrama kao što su Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity, Alpha Protocol i mnoge druge, tako da sada nije čudo da je zapao za oko jednoj od najjačih kompanija na svetu.

Izvor: B92

Sreda, 10.10.2018.

18:25

Microsoft kupuje Obsidian Entertainment?
Foto: Getty

Anonimni izvori bliski kompaniji su za Kotaku izneli da je kompanija Microsoft u razgovoru sa čelnicima studija Obsidian u vezi kupovine, a čak je otkriveno da je 90 odsto dogovora završeno i da će pregovori uskoro biti privedeni kraju, piše Play.

Zvanične potvrde o ovome nema, ali je velika verovatnoća da je ovo istina, pošto je Microsoft u stalnoj potrazi za novim kvalitetnim studijima koje bi doveo pod svoj krova kako bi proširio ponudu ekskluziva, o čemu najbolje govori to da su letos prisvojili popularne studije kao što je Ninja Theory i Undead Labs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: