iOS 12, tačnije iOS 11S [podcast]

Da li je i koliko iOS 12 ustvari 11S.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2018.

13:09

iOS 12, tačnije iOS 11S [podcast]
Foto: Justin Sullivan / Staff / Getty Images

iOS 12 je stigao, a mi proveravamo da li je brz koliko kažu da jeste, koliko godi starim uređajima, kako se baterija drži i koje su funkcionalnosti sa liste novina vredne pomena. Posebno zanimljiv na iPadu, iOS 12 daje nam jasnu sliku o budućnosti ove familije Appleovih uređaja. Računajući pilot epizodu, ovo je 50. Tehnopolis koji objavljujemo, pa koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su nam omogućili i podržali nas u ovoj avanturi. Posebna zahvalnost u ovoj epizodi slušaocima sa Twittera koji su nam pomogli svojim iskustvima sa iOS-om 12! Hvala svima, čujemo se uskoro!

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: