Potvrđeno: Novi Assassin’s Creed nas vodi u antičku Grčku / VIDEO

Leak koji se sasvim iznenada pojavio sa informacijom da i ove godine dobijamo novu Assassin’s Creed igru, je delovao nekako previše brzo, ali se zapravo obistinio.

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2018.

16:32

Potvrđeno: Novi Assassin’s Creed nas vodi u antičku Grčku / VIDEO

I sada, na Ubijevoj E3 konferenciji, nam je predstavljen Assassin’s Creed Odyssey, čime je potvrđeno da dobijamo novu igru i da idemo u antičku Grčku.

Kao i kod drugih Ubisoftovih igara, i ovde smo dobili sinematik trejler koji govori o teškoćama protagoniste i obećanju da štiti narod i svoju porodicu od svih pretnji, nešto poput hrabrog Odiseja iz Homerovog epa, piše Play.

Igra će imati izbor između dva igriva karaktera, muškarca i žene, koji nose lični set karakteristika i stila u borbi. A developeri su sa Odyssey rešili da promene i način na koji će nam donositi istoriju, i u tom ruhu ćemo imati prilike da “ćaskamo” sa premudrim filozofima drevne Grčke.

Osim sinematika, možete pogledati i gejmplej koji upućuje na to da nas igra vodi u period između Peloponeskog rata i prikazuje nam prelepo ostrvo Mikonos, kao i par zanimljivih novina u odnosu na Origins, fokusiranih na stil igranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: