Driving Survival je horor igra sa automobilima

Zamislite scenu: vozite se sami na dugom putu između dva grada, praktično po nedođiji. Mrkli je mrak i sem povremenih bandera nema ničega na putu. A u onda u retrovizoru vidite automobil koji vam se sve brže približava bez namere da se zaustavi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 16.11.2016.

20:45

Driving Survival je horor igra sa automobilima
Foto: Screenshot

Ovakvu postavka je viđana u horor filmovima, a sada će jedna video igra pokušati igračima da prikaže kako je to naći se u ulozi protagoniste ovakvog scenarija.

Driving Survival je mala horor igra na kojoj radi samo jedan autor, Ondrej Švadlena, a kao scenario ima pomenutu situaciju samo što ćete bežati kroz svet koji kao da je izašao iz Stalker igara.

Sve vreme vas juri drugi automobil u kome su humanoidni košmari kao sveže kopirani iz Džejkobove lestvice koji će se truditi da vas slupaju i, konačno, ubiju vozača.

Vaša verna, zarđala peglica će biti jedino sredstvo prevoza i neće biti moguće izlaziti iz auta, a igra posebno klaustrofobično izgleda kada igrate iz perspektive prvog lica.

Driving Survival je još u fazi prototipa, ali po svemu viđenom je nešto što bi gejmeri rado zaigrali. Razvoj igre možete pratiti na njenom blogu, a u nastavku pogledajte nekoliko gameplay klipova. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: