Utorak, 22.04.2014.

15:02

Džulija Roberts prvi put o smrti svoje sestre

Holivudska glumica Džulija Roberts prvi put otvoreno je progovorila o smrti svoje polusestre Nensi Mouts sa kojom je imala poprilično klimav odnos.

Izvor: Super žena

Default images

U intervjuu za magazin "Wall Street Journal“ Džulija Roberts otkrila je kako se osećala kada se njena polusestra predozirala.

"Slomljeno mi je srce. Ne postoje reči koje bi mogle da objasne kako se cela porodica oseća zbog ove tragedije“, rekla je Džulija - "Nekada dani tako sporo prolaze, ali čovek uvek mora da gleda napred“

Nensi Mouts se devetog septembra predozirala u svom stanu u Los Anđelesu. Nakon njene smrti u medije je dospelo navodno oproštajno pismo Nensi u kome ona krivi Džuliju za svoje životne neuspehe i kako je ceo život živela u njenoj senci.

Međutim, glumica nije želela da komentariše ovakve Nensine optužbe, te se u intervjuu fokusirala na sopstvena osećanja nakon nemilog događaja.

"Nikada ne želite da se bilo šta loše dogodi nekome, ali na svetu ima toliko tragičnih, bolnih i teških stvari. Baš zbog toga, cela porodica mora da pronađe način da nastavi dalje“, zaključila je Robertsova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: