Đoković: Za prvi meč – odlično

Drugi teniser sveta Novak Đoković bio je zadovoljan posle pobede nad Albertom Montanjesom u drugom kolu turnira u Monte Karlu.

Izvor: SO

Utorak, 15.04.2014.

19:58

Default images

“Bilo je odlično za prvi meč na šljaci. Izgubio sam jedan gem, tako da nije bilo previše nedostataka u igri. Imao sam rivala koji je specijalista za šljaku, ali nije igrao ni blizu svog maksimuma, previše je pravio grešaka“, rekao je branilac titule u Monte Karlu.

“Pokušavao sam da koristim teren na pravi način i da mu ne dam da uđe u ritam. Menjao sam uglove, bio agresivan i izlazio sam na mrežu. Veoma dobar prvi meč“, dodao je Novak posle pobede.

Đoković, koji je tokom dana oduševio i Radamela Falkaa, u trećoj rundi će igrati sa boljim iz meča Monfis – Karenjo-Busta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: