LE: Crvena zvezda – Omonija (20.30)

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 20.30h na ’Marakani’ sa kiparskom Omonijom igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: SO

Sreda, 01.08.2012.

21:26

Default images

Posle bledih izdanja u duelima sa beloruskim Naftanom, dvomeč sa Omonijom označen je kao ’biti ili ne biti’ za Crvenu zvezdu.

Revanš je na programu za sedam dana na Kipru, a pobednik će se plasirati u nokaut rundu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Utakmici na našem najvećem stadionu prisustvovaće i oko 600 navijača Omonije. Oni će biti smešteni između južne i zapadne tribine, a ne, kako je to uobičajeno, u boksu između istočne i južne tribine.

Trener Zvezde Robert Prosinečki izjavio je da, uprkos osporavanjima, vodi vrlo talentovanu ekipu, a da su uslovi za pobedu trčanje i agresivnost na loptu.

Prosinečki je najavio promene u timu u odnosu na dvomeč sa Naftanom, a izvesno je da će letošnje pojačanje Milan Jovanović zameniti Jovana Krnetu u štoperskom tandemu sa Nikolom Maksimovićem. Postoji mogućnost da se u startnoj postavi nađe i Brazilac Kadu Mendeš.

Za Crvenu zvezdu u četvrtak će navijati i Novak Đoković, a levi bek beogradskog tima Filip Mladenović smatra da njegovi saigrači i on ne smeju da srljaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: