Genk ubedljiv pred revanš

Fudbaleri Rasing Genka počeli su odbranu titule u belgijskom šampionatu sigurnom pobedom nad Beršotom na svojoj "Kristal areni".

Izvor: AK

Subota, 30.07.2011.

21:57

Default images

Partizanov rival u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona slavio je na otvaranu sezone sa 3:1, a sva tri gola postigao je u prvih 35. minuta.

Genk je poveo u 19. autogolom Mikulića, prednost je u 30. duplirao Barda, a samo četiri minute kasnije Hubert je pogodio za 3:0. Kagelmaher je u 73. minutu ublažio poraz Beršota.

Genk je nastupio u sledećem sastavu: KetelešVanden Bore (Bufel 86'), Jonelejt, Ngongka, NadsonHubert, De Brujn (Limbombe 90'), Tožer, Pudil (Durvel 90') – Ogunjimi, Barda

Genk u Beogradu gostuje u sredu, a Partizan mora da nadoknadi deficit od 2:1 ukoliko želi da prođe u poslednju fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: