Ivanovićeva ljuta na sebe

Ana Ivanović izjavila je posle pobede nad Olgom Govorcovom da ljuta na sebe jer je dozvolila protivnici da se vrati u meč.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 05.10.2010.

15:22

Default images

Ivanovićeva je savladala Beloruskinju u dva seta 6:0, 7:5 i plasirala se u drugo kolo turnira u Pekingu.

"Svakao sam srećna zbog toga što sam u trećem kolu, ali ne mogu da budem zadovoljna činjenicom da sam protivnici dozvolila da se vrati u meč", rekla je Ivanovićeva.

Nakon što je u prvom setu deklasirala Govorcovu, Ana je u drugom povela 1:0 i imala brejk šansu na servis Beloruskinje. Ne samo da je nije iskoristila, nego je izgubila četiri gema zaredom.

Govorceva je povela 4:1 i servirala i da je uspela da dobije taj gem sigurno bi zborila treći set, ali je tada Ivanović ponovo zaigrala na vrhunskom nivou i serijom od 6:1 otišla u treće kolo, gde je u četvrtak čeka Ruskinja Jelena Dementijeva.

"Zaista sam sreća što ću naredni meč igrati protiv vrhunske teniserke kakva je Dementijeva. Biće veoma teško protiv nje, ali osećam se dobro na terenu i pozitivno razmišljam", rekla je Ivanovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: