Sinsinati: Ivanovićeva u polufinalu

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale WTA turnira u Sinsinatiju pobedom nad Uzbekistankom Agkul Amanmuradovom 6:1, 6:3.

Izvor: LB

Petak, 13.08.2010.

21:13

Default images

Ona je do ubedljivog trijumfa stigla posle samo 56 minuta igre.

Ivanovićeva će u polufinalu igrati sa četvrtom nositeljkom Belgijankom Kim Klajsters, koja je prethodno, u četvrtfinalu, savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 2:0, po setovima 7:6, 6:4.

Ivanovićeva je prvi set rešila u svoju korist nakon samo 20 minuta igre. Srpska teniserka je napravila dva brejka i u tim trenucima je bila apsolutno dominantna na terenu. Najače oružje Ivanovićevoj je bio prvi sevis pošto je uspela da ubaci 92 odsto prvog servisa, a njenu nadmoćnost na terenu najbolje potvrđuje podatak da je Ana izgubila samo jedan poen nakon svog servisa.

Ana Ivanović je i u drugom setu nastavila u istom ritmu i dominirala u svakom elementu igre, ne dozvolivši 114. igračici na WTA listi da se vrati u meč.

Ivanovićeva je nakon 56 minuta igre iskoristila drugu meč loptu i plasirala se u polufinale.

Ukupni nagradni fond turnira u Sinsinatiju je 2.000.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: