Lomić potpisao za Dinamo

Marko Lomić, levi bek Partizana u prošloj sezoni, potpisao je trogodišnji ugovor sa moskovskim Dinamom koji trenira Miodrag Grof Božović.

Izvor: AK

Petak, 02.07.2010.

22:00

Default images

Iako je ovih dana bilo najava da bi Lomić mogao da zaigra čak u Seriji A, u dresu Lacija, njegov transfer ipak ne predstavlja iznenađenje.

Lomić se početkom prošle sezone vratio Partizan posle nekoliko sezona u Nemačkoj, i zauzeo poziciju upražnjenu odlaskom Ivana Obradovića u Saragosu.

Lomić je tokom sezone bio jedan od najboljih igrača "crno-belih", posebno u prolećnom delu i finišu sezone u JSL kada je Partizan prestigao Crvenu zvezdu na tabeli i drugi put odbranio titulu.

Dinamo je trenutno deveti u ruskoj Premijer ligi sa 14 bodova. U 11. kola zabeležio je po tri pobede i poraza, te pet remija. Prvi na tabeli je Zenit sa 24 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: