Vujošević: Nisu nam pomogle sudije

Partizan je lako eliminisao Crvenu zvezdu, a trener "crno-belih" Duško Vujošević pozvao je navijače da pomognu timu da osvoji devetu uzastopnu titulu.

Izvor: AK

Sreda, 09.06.2010.

21:50

Default images

Partizan je drugi meč kao gost u "Pioniru" dobio sa 85:74 čime se ispunila želja Vujoševića da tim u dva meča završi posao za večitim rivalom.

"Želeli smo da završimo posao sa Zvezdom u dva meča, posebno zbog ovako zgusnutog kalendara. Okrećemo se ka finalu sa Hemofarmom koje počinje u ponedeljak. Podsetio bih navijače da su nam prva i treća utakmica jako važne".

Prvi meč finalne serije igra se 14. juna, a svaki sledeći na dva dana.

"Znam da je ponedeljak radni dan, kao što znam i da je termin od 18 časova nezgodan, kao i da počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu, ali se i nadam da sve to neće smanjiti interesovanje navijača za finale. Mnogo smo se borili za prednost domaćeg terena, nadam se da ćemo zajedno sa navijačima, uz veliko angažovanje, u finalu ostvariti željeni rezultat", rekao je Vujošević.

Iskusni stručnjak je o drugom meču polufinala sa Zvezdom prokomentarisao:

"Mislim da Zvezda protiv nas igra sa jako velikim motivom. Nije diskutabilna razlika u kvalitetu, ali ona se prenosi na parket samo ako se pokaže ista motivacija. Nas su ubedljive pobede nad Zvezdom u poslednje vreme izgleda opustile i slabo smo počeli meč. Ne smemo da dajemo foru protivniku, već da uvek pokazujemo angažman kao u Evroligi kada igramo protiv Barselone", rekao je Vujošević i odbacio insinuacije da je Partizan u polufinalu imao bilo kakvu pomoć sudija.

On nije želeo da detaljnije komentariše sudjenje, u meču u kojem je zbog dve tehničke greške zaradio isključenje u prvom poluvremenu, ali je rekao da mu se činilo da nije postojao isti sudijski kriterijum u sudjenju faulova, zbog čega je on reagovao i "emotivno i sračunato".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: