Stanojević: "Najbolji u Srbiji"

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da su njegovi izabranici pobedom nad Mladim radnikom (6:0) potvrdili da su najbolji u Srbiji.

Izvor: LB

Nedelja, 16.05.2010.

22:48

Default images

On je doda i da su ’crno-beli’potpuno zasluženo osvojili treću uzastopnu titulu u Jelen Superligi Srbije, a 22. u klupskoj istoriji.

"Prezadovoljan sam. Ambijent je bio sjajan. Hvala navijačima što su i po ovakvom vremenu došli da nas bodre. Pokušali smo da im se odužimo za podršku koju su nam pružali tokom cele sezone", rekao je Stanojević.

"Napadali smo tokom celog meča i mogli smo da postignemo i još neki gol", dodao je Stanojević, koji sa Partizanom beleži samo pobede.

Stanojević je istakao da će cilj Partizana i u sledećoj sezoni biti osvajanje titule prvaka, četvrte uzastopne, dok će ambicije na evropskoj sceni zavisiti od predstojećeg prelaznog roka.

"Naravno da je želja da naredne sezone u Evropi odemo korak dalje", rekao je Stanojević, a slično mišljenje je imao i senegalski napadač Lamin Dijara, koji je u protekloj sezoni u više navrata najavljivao svoj odlazak iz Humske.

"Nikada nije dosta titula, a i ja nikada nisam rekao da ću sigurno otići iz Partizana. To zavisi i od ambicija kluba. Meni je ovde lepo, zaista sam srećan. Međutim, isto tako bi mogao da budem srećan i negde u inostranstvu", ocenio je Dijara, koji je ove sezone sa 14 golova, koliko je postigao i Brazilac Kleo, bio najbolji strelac Partizan.

Trener Mladog radnika Nebojša Maksimović čestitao je 'crno-belima', iako se njegov tim ubedljivim porazom i definitivno oprostio od elitnog ranga takmičenja.

"Partizan je bio najbolji kada je igrao odlučujuće utakmice, a protiv nas je na neki način iskalio bes, možda zato što smo im u prvom duelu uzeli bodove. Primili smo i nekoliko naivnih golova", zaključio je trener Maksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: