Inter obradovao Lacijale

Fudbaleri Intera pobedili su u Rimu Lacio 2:0 (1:0) pa će i poslednja dva kola braniti dva boda prednosti u odnosu na Romu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Nedelja, 02.05.2010.

22:40

Default images

Žoze Murinjo izveo je nešto defanzivniju postavu na teren 'Olimpika' sa usamljenim Samjuelom Etoom u napadu, ali su 'neroazuri' i pored toga bili preopasni za domaćina. Posle gomile propuštenih prilika Inter je tek u 45. minutu poveo golom Samuela koji je obradovao sve prisutne navijače, a najviše domaće. U drugom delu pobedu je potvrdio Tijago Mota koji je kao i Argentinac glavom savladao Muslera.

Prvi gol namesto je Vesli Snajder koji je prethodno propustio fenomenalnu šansu pošto se poigravao sa golmanom Lacija koji mu je na kraju uzeo loptu. Moti je u 70. minutu asistirao Maikon.

Dejan Stanković počeo je meč odmah iza kamerunskog napadača, a proveo je svih 90. minuta na terenu, dok je u timu Lacija bio standardan Aleksandar Kolarov. Zanimljivo je što su domaći navijači izviždali srpskog reprezentativca koji je kod rezultata 0:0 imao sjajnu akciju i šut koji je završio pored stative gostujućeg gola.



Pregled mečeva odigranih ranije u toku dana pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: