Nadal: „Skoro sam onaj stari“

Španski teniser Rafael Nadam izjavio je da je veruje da je blizu dobre forme kojom želi da prekine 11-mesečni post bez osvojene titule.

Izvor: JT

Ponedeljak, 12.04.2010.

22:46

Default images

Trenutno treći teniser sveta ove nedelje igra na turniru u Monte Karlu na kojem je u prethodnih pet godina slavio. Španac nije trijumfovao ni na jednom turniru tokom 11 meseci, a od tada su ga zadesile brojne povrede i problemi sa povratkom u formu.

Skoro sam onaj stari. Igrao sam dobro na turnirima ove godine. Još uvek nisam osvojio nijednu titulu, ali sam bio u konkurenciji. U Indijan Velsu sam odigrao dobar turnir. Bio sam loš u polufinalu, ali sam ostale mečeve odigrao na veoma visokom nivou. U Majamiju, takođe“, istakao je Nadal.

Osvajač šest Gren slemova je, takođe, naglasio da sada razmišlja drugačije u odnosu na drugu polovinu prošle godine.

Prošle godine, u poslednjih šest meseci, sam osećao da nisam spreman da osvojim važne turnire. Ali, od starta ove sezone sam se osetio spremnim”, rekao je Španac.

Mastersom u Monte Karlo, na kojem je Nadal slobodan u prvom kolu počinje sezona na šljaci, a Španac u Kneževini želi prvu titulu od Rima u maju prošle godine.

Mislim da će mi uvek biti malo lakše na šljaci da dođem do titule”, naglasio je Nadal.

Nadal se u drugom kolu u Monte Karlu sastaje sa pobednikom duela izmešu Argentinca Eduarda Švanka i Tijema de Bakera iz Holandije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: