Kapičić i Lisac oduševljeni uspehom

Predsednik KSS-a Dragan Kapičić oduševljen je plasmanom Partizana na Fajnal For, dok je direktor Jadranske lige Roman Lisac kazao da je to " nešto najbolje".

Izvor: A K

Petak, 02.04.2010.

14:10

Default images

"Nema više mesta nikakvom reagovanju, jer je Partizan pokazao nešto što nijedna ekipa nikada nije. Ima nešto što se retko viđa i kod izuzetno skupih ekipa - homogenost, stabilnost, zrelost tima i taktika koja se sprovodi sve vreme", rekao je Kapičić.

"Ono što je neverovatno je do to sve traje iz utakmice u utakmicu i to je dovelo do vrha Evrope. Tim je majstorski selektiran. Igrači po imenima nisu u nivou izvikanih zvezda, ali pružaju više od njih. Skidam kapu svim ljudima koji su učestvovali u tome i ja ne vidim kraj njihovom uspehu", kazao je predsednik KSS.

Kapičić je rekao da je rezultat Partizana poruka klubovima da u dobrom radu sa igračima mogu mnogo da dobiju.

"I ne samo to, ovo je poruka i onima drugima koji se pitaju, a najčešće dolaze da budu vidjeni na velikim utakmicama, dok ovakav klub mora da razmišlja o stvarima kao što je egzistencija", rekao je Kapičić.

Roman Lisac je utakmicu gledao uživo, a posle pobede crno-belih nije skidao osmeh sa lica.

"Ovo je nešto najbolje što je moglo da se desi. Presrećan sam. Apsolutno ću ići u Pariz i apsolutno ću navijati za Partizan, kao što sam to uradio i u Areni", rekao je Beti direktor lige.

"Ovo je veliko priznanje i za našu ligu, jer mislim da i ona doprinosi kvalitetu. Ma ovo je nešto fantastično", rekao je Lisac.
I direktor Hemofarma Marko Ivanović rekao je da je plasman Partizana na završni turnir Evrolige izuzetan uspeh i priznanje za klub i srpsku košarku.

"Ovo je veliki, izuzetan uspeh, koji je odjeknuo ne samo u Srbiji, već i u regionu i Evropi. Ovo je dobra pobeda ne samo za Partizan,
već i za srpsku košarku i regionalnu ligu",
rekao je Ivanović.

"Možda je ovo veći uspeh nego onaj iz 1992. godine kada su bili evropski prvaci, jer je napravljen u težim vremenima. Pobedili su velikog protivnika. Oni nisu 12 godina bili na 'fajnal foru' i vreme je da im se to vrati. A leži im i crveno-bela boja. Znam da će se dobro spremiti i ja ih očekujem u finalu", rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: