Govu razmišlja o odlasku iz Liona

Bivšli kapiten Liona Sidni Govu izjavio je da planira da napusti klub na kraju sezone posle neuspešno završenih pregovora sa trenerom Puelom i upravom kluba.

Izvor: B92, AP

Sreda, 17.03.2010.

20:42

Default images

Govu, koji je celu karijeru proveo u Lionu, ljut je na ljude u klubu, odnosno na odnos prema njemu, kao i na činjenicu da je izgubio kapitensku traku u oktobru prošle godine posle incidenta sa vožnjom u pijanom stanju. Francuski reprezentativac je izjavio L’Ekipu da se ne oseća zaštićenim u klubu.

30-godišnji igrač je sa Lionom osvojio sedam vezanih titular prvaka Francuske.

Govu je izjavio i da je njegov odnos sa trenerom Klodom Puelom neizdrživ i da će razmisliti o prelasku u PSŽ na kraju sezone.

Sidni Govu je odigrao 250 utakmica u dresu i Liona i postigao 46 golova. Kao reprezentativac Francuske postigao je 10 golova na 42 utakmice za nacionalni tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: