KK Crvena zvezda dobija dve hale

U četvrtak se pisalo o bankrotu košarkaškog kluba Crvena zvezda, a već u petak o gradnji dve nove dvorane.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Petak, 12.03.2010.

11:40

Default images

Generalni menadžer Mirko Pavlović rekao je da je potpisan donatorski ugovor i da je ostalo da se donese odluka o lokaciji. „Na sastanku Upravnog odbora potpisan je donatorski ugovor kojim će Zvezda dobiti dve hale. Neophodno je da se završi priča oko lokacija. Sa dvoranama bićemo u prilici da na viši nivo podignemo rad mlađih kategorija koje su osnov uspešnog rada svakog velikog kluba“, kaže Pavlović.

Generalni menadžer kluba sa Malog Kalemegdana rekao je da su „crveno-beli“ angažovali revizorsku firmu koja će proceniti dug.

„Opšte je poznato da je situacija više nego teška, ali daleko je od toga da će klub doživeti bankrot ili otići u stečaj. Ljubav prema klubu je jača od svega. Želja predsednika Lučića i svih u klubu je da Zvezdu postavimo na zdrave temelje, ali potrebna nam je veća podrška i energija ostalih zvezdaša“, izjavio je Pavlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: