Zvezda u utorak igra sa Mađarskom

Košarkaši Crvene zvezde odigraće prijateljski meč sa reprezentacijom Mađarske u utorak (17h) u Budimpešti u okviru proslave sto godina košarke u toj zemlji.

Izvor: B92, kkcrvenazvezda.rs

Ponedeljak, 02.11.2009.

19:21

Default images

"Velika je čast kada dobijete poziv za ovakav jubilej. Gostovanje u Budimpešti dobro će nam doći i kao priprema pred duel sa Cedevitom. Cilj je da proverimo igrače koji su imali manju minutažu i da vidimo gde smo sa formom. Moram da ponovim, ekipa dobro radi i verujem da će stvari doći na svoje mesto", rekao je trener „crveno-belih“ Aco Petrović.

Petrović je u Mađarsku poveo 13 igrača, a na spisku su se našli: Nedović, Radosavljević, Rondović, Milošević, Štimac, Bakić, Bejli, Videnov, Kikanović, Tadija i Strahinja Dragićević, Stević i Radivojević.

U Beogradu su ostali Marko Kešelj i Nemanja Bjelica koji, zbog povreda, rade po specijalnom programu Aleksandra Lukmana

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: