Suares: "Ja bih u Barselonu"

Kapiten Ajaksa, Luis Suares izjavio je da mu prija što se najveći klubovi interesuju za njega, ali da bi najviše voleo da karijeru nastavi u španskoj Barseloni.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 02.11.2009.

15:25

Default images

Holandski mediji u nedelju su preneli informaciju da engleski šampion Mančester Juanjted želi da ga angažuje i da su čelnici tog kluba već počeli pregovore sa Upravom Ajaksa.

"Ponosan sam što se najbolji timovi na svetu interesuju za mene. To je ogromno priznanje, ali moram da ostanem hladne glave i nastavim sa dobrim igrama u Ajaksu", kazao je 22. godišnji napadač.

On je rekao da bi, ukoliko bi mogao da bira, karijeru najradije nastavio u Barseloni, pošto je to klub o kome je oduvek maštao.

"Sanjao sam, kao klinac da igram na Kamp Nou. Voleo bih da ostvarim taj san. Medjutim, sada se koncentrišem na igre u Ajaksu i sopstveno fudbalsko usavršavanje", zaključio je urugvajski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: