Vukčević se izvinio navijačima

Fudbaler Sportinga iz Lisabona Simon Vukčević izvinio se navijačima zato što je isključen na utakmici sa Fiorentinom u plej-ofu za Ligu šampiona.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 19.08.2009.

17:22

Default images

Crnogorski reprezentativac je nakon postignutog pogotka skinuo dres i zaradio drugi žuti karton. Sporting je u Lisabonu odigrao 2:2 sa Fiorentinom u baražu za Ligu šampiona, a bivši igrač Partizana postigao je drugi, vodeći pogodak za domaću ekipu. 'Ljubičasti' su iskoristili brojčanu prednost i golom Alberta Đilardina u 79. minutu došli do remija.

"Izvinjavam se svim navijačaima Sportinga. Veoma sam tužan zbog onoga što se desilo. U trenucima slavlja zaboravio sam da već imam jedan žuti karton, a kada me je sudija isključio nisam mogao da verujem šta se dogodilo", rekao je Vukčević za državnu televiziju RTP 1.

Revanš utakmica igra se 26. avgusta na stadionu "Artemio Franki" u Firenci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: