Džeko ostaje u Volfsburgu

Fudbaler nemačkog prvaka Volfsburga istakao je da je srećan u tom klubu, iako je prošle nedelje rekao da mu je velika želja da zaigra u italijanskom Milanu.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 30.06.2009.

12:45

Default images

"Lepo mi je u Volfsburgu i srećan sam što ćemo sledeće sezone igrati u Ligi šampiona. Narednih sezona igraću za Volfsburg sa 100% svojih mogućnosti", rekao je Džeko za zvanični klupski sajt. Kako se navodi na sajtu Volfsburga, na Džekovu odluku presudno je uticao sastanak koji je reprezentativac Bosne i Hercegovine imao u nedelju sa čelnicima kluba.

"Nakon sastanka sa upravom kluba razrešene su sve nedoumice i sada možemo da saopštimo da Džeko sigurno ostaje u Volfsburgu", navodi se u saopštenju nemačkog prvaka.

Džeko je u Volfsburg došao pre dve godine i do sada je za taj klub odigrao 70 utakmica i postigao 49 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: