Eto želi da ostane u Barsi

Napadač novog evropskog klupskog šampiona Barselone, kamerunski reprezentativac Samjuel Eto izjavio je, da želi da i dalje igra za taj klub.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 01.06.2009.

16:06

Default images

U razgovoru sa katalonskim medijima Eto je kazao da je svestan da ima dovoljno osnova za spekulacije da će ga Barsleona poslati u neki drugi klub u zamenu za novo pojačanje.

"Srećan sam u Barseloni i nadam se da ću i dalje postizati golove za klub. Moj zadatak na terenu nije samo da postižem golove već i da pomažem na sredini terena i u odbrambenoj liniji. U Barseloni se odlično snalazim i nadam se da neću morati da se u drugom klubu prilagođavam novom načinu igre", rekao je Kamerunac.

Eto je kazao da je izuzetno zadovoljan rezultatima u upravo završenoj klupskoj sezoni, i da se nada da će u predstojećem periodu biti uspešan i na reprezentativnom planu.

"Sada se okrećem Kamerunu i plasmanu na Svetsko prvenstvo. Pred nama je nakoliko važnih utakmica i svesni smo da ne smemo da napravimo ni jedan kiks", zaključio je Eto.

Italijanski mediji objavili su u ponedeljak da je Barselona "ušla u trku" sa Realom oko kupovine Zlatana Ibrahimovića i da je ponuda katalonskog kluba Samjuel Eto i 35 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: