Zvezda: Prostačke uvrede, Partizan podržava nasilje nad ženama!

FK Crvena zvezda oglasila izdala je saopštenje u kom je optužila Partizan da podržava nasilje nad ženama.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 18.04.2018.

17:30

Zvezda: Prostačke uvrede, Partizan podržava nasilje nad ženama!
StarSport

Pored ružnih scena na tribinama na 157. "Večitom derbiju", na meti uvredljivih pesama crno-belih navijača bila je Snežana Borjana, supruga golmanac crveno-belih Milana Borjana.

Takođe, u 164. izdanju Partizanovog vesnika govorilo se o Snežani koja je nekada radila kao direktor marketinga u Partizanu. Autor emisije Željko Pantić govorio je o privatnom životu supruge Zvezdinog golmana, da bi crveno-beli odmah izdali saopštenje koje prenosimo u celosti:

"Poslovica kaže da ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali nema pravo da se ponaša prostački i primitivno, van svih društvenih normi. A upravo takvo je ono što FK Partizan radi preko svoje emisije na društvenoj mreži Jutjub. Autor te emisije je u svojstvu standardnog mrzitelja i pljuvača najprizemnije vređao suprugu našeg golmana Milana Borjana.

Iako bi taj čovek trebalo da razume vrednost porodice i da se drži bar osnovnog pravila da se ničija porodica ne vređa i nipodaštava, on manirom poslednjeg uličara napada suprugu našeg golmana, nemajući u svojoj mržnji više ni jedan način da uvredi Zvezdu pa primenjuje ovaj.

I to u trenutku kada je cela javnost osudila divljačke pretnje navijača Partizana upućene Snežani Borjan, on umesto da takve postupke osudi još sve to opravdava i raspiruje mržnju. U vremenu kada se cela javnost bori protiv nasilja nad ženama Partizan takvo nasilje javno podržava!

Pritom Partizanu smeta ponašanje naših navijača, a svoje opravdava i pritom preko zvanične emisije vređaju naše igrače i njihove porodice.

Crvena zvezda zato reaguje na ovaj način jer ćemo uvek čuvati i štititi porodice i supruge svih, a Partizan je preko pomenute emisije pokazao svoj obraz u klupskoj "centralnoj informativnoj emisiji" kako u duhu nekih davno prošlih vremena nazivaju program u kome propagiraju mržnju i nasilje nad ženama",
stoji u saopštenju sa "Rajka Mitića".

U prilogu se nalazi kompletna emisija "Partizanov vesnik", a od 22.20 možete pogledati i provokaciju Borjana upućenu navijačima Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: