Zidan: Evo otkaz

Trener Real Madrida Zinedin ZIdan navodno je ponudio otkaz zbog rezultatske krize u kojoj je prvak Evrope nalazi.

Izvor: AK

Sreda, 17.01.2018.

17:05

Zidan: Evo otkaz
Foto: Getty images

Real je na polovini sezone tek četvrti u LaLigi sa čak 19 bodova manje od najvećeg rivala Barselone, a deset u odnosu na gradskog Atletiko.

Španski mediji prenose da Francuz ima opciju u ugovoru da na leto napusti Santjago Bernabeu, te da očekuje mesto selektora "trikolora" posle Mundijala u Rusiji.

Realove igre poklapaju se sa lošom formom Kristijana Ronalda koji je postigao samo četiri gola u prvenstvu, a poslednjih nedelja se spekuliše da bi mogao da napusti klub i vrati se u Mančester Junajted.

"Ne mogu da zamislim Real bez Kristijana, ovo je njegov klub i mesto gde treba da bude. Svi znamo šta ljudi pričaju van kluba, ali on mora da razmišlja samo o igri, kao i uvek. Svi ga vole zbog onoga što je sve uradio za klub. U teškoj smo situaciji, ali on je i dalje uz nas. Dovoljno je zreo da može da se izbori sa svim", rekao je Zidan.

Real u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja gostuje Leganesu, a kvota na dvojku je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za ovaj meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: