Utorak, 09.01.2018.

22:06

Cvetković: Vrhunskih 30 minuta, cilj da svi igraju

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković rekao je posle poraza od Slovenije da je ekipe odigrala 30 minuta vrhunskog rukometa.

Izvor: B92, Beta

Cvetković: Vrhunskih 30 minuta, cilj da svi igraju
Starsportphoto

"Odigrali smo vrhunski prvih 30 minuta. S obzirom na povrede igrača nismo mogli da izdržimo u istom tempu. Žarko Šešum je odigrao meč bez treninga, tu su bili Bojan Beljanski i Rastko Stojković takodje posle pauze. Gledao sam da svi igrači igraju danas", rekao je Cvetković.

Muška rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Slovenije 36:32 u pripremnom meču pred Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

"Bio mi je cilj da svi igraju. U drugom meču igraćemo sa igračima koji nisu igrali večeras. Blizu je utakmica sa Hrvatskom. Gledaćemo da sačuvamo svežinu", kazao je selektor Cvetković.

Utakmica je odigrana u Murskoj Suboti, a drugi meč ovih rivala na programu je u sredu od 18 časova u Velenju.

Evropsko prvenstvo na programu je od 12. do 28. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: