Bambi nedostižan Partizanu, od Evrope zavisi Boaći

Letnji prelazni rok polako ulazi u završnicu, a dva najveća srpska kluba još nisu potpuno formirala timove za sezonu koja je počela.

Izvor: B92

Nedelja, 20.08.2017.

10:49

Bambi nedostižan Partizanu, od Evrope zavisi Boaći
Starsportphoto

Crvena zvezda i Partizan počeli su takmičenje u evropskim kvalifikacijama i nacionalnom prvenstvu, ali su moguće nove promene u igračkom kadru.

Što se tiče ’crno-belih’, značajnijih odlazaka neće biti, ali je na osnovu igara iz prethodnih nekoliko nedelja, jasno da su pojačanja neophodna.

Zbog toga se spekulisalo o brojnim imenima, a svakako je najzvučnije nekadašnjeg igrača Partizana i reprezentativca Srbije Zorana Tošića. ’Bambi’ je otišao iz moskovskog CSKA koji je želeo da mu smanji platu, trenutno je u potrazi za klubom, zbog čega su se pojavile informacije da će se vratiti u Humsku.

One su podgrejane kada se pojavio u loži stadiona tokom utakmice sa Videotonom, ali je sportski direktor Ivica Iliev ipak potvrdio da pregovora nije bilo, kao i da bi bilo izuzetno teško zbog finansijskih uslova.

S druge strane brda, ’crveno-beli’ su bolje otvorili sezonu, igraju veoma agresivno i postižu mnogo golova – najviše Ričmond Boaći, koji je mreže tresao čak devet puta. To ga je dovelo na radar nekoliko evropskih klubova, među kojima su najveće interesovanje pokazali Lokomotiva iz Moskve i Rubin iz Kazanja.

Ganjanin bi trebalo da ostane u Ljutice Bogdana ako Zvezda izbori plasman u Ligu Evrope, ali bi eventualni neuspeh mogao da znači i njegov odlazak, najverovatnije u Rusiju.

Takođe, uprava aktuelnog vicešampiona zainteresovana je za dovođenje Dominika Dinge, 19-godišnjeg Novosađanina koji nastupa za ekipu Urala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: