"PSŽ? Ne, hvala, igram za najbolji klub na svetu"

Mladi španski krilni napadač Marko Asensio, koji blista u dresu madridskog Reala, izjavio je da ga ne interesuje nijedan drugi klub, pa čak ni Pari Sen Žermen.

Izvor:

Petak, 18.08.2017.

14:03

Getty Images

"Pari Sen Žermen? Ne, hvala. Već igram za najbolji klub na svetu i dok sam živ biću zahvalan Realu što je izabrao bas mene i pružio mi šansu", izjavio je Asensio.

Marko je sa dva spektakularna gola doprineo osvajanju Superkupa Španije protiv Barselone i na taj način upotpunio istorijski niz, pošto je uspeo da se upiše u listu strelacana debiju u svim takmičenjima – Primera, Kup kralja, Superkup Evrope, Superkup Španije i Liga šampiona.

Asensio je rođen na Palma de Maljorci, gde je i počeo karijeru, a potom je na preporuku Rafaela Nadala stigao u Real.

Prvo je odigrao po sezonu na pozajmici u matičnom timu i Espanjolu, a od prošle sezone je jedan od najvećih aduta trenera Zinedina Zidana.

Prošao je sve mlađe selekcije, a već je odigrao i tri utakmice za A reprezentaciju Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: