Lalatović: Duel sa Bačkom težak psihološki

Trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegovu ekipu očekuje težka utakmica sa Bačkom iz Bačke Palanke.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 30.07.2016.

13:30

Lalatović: Duel sa Bačkom težak psihološki

Lalatović je na konferenciji za novinare najavljujući duel sa Bačkopalančanima rekao da će biti razlike u sastavu Vojvodine za sutrašnju utakmicu i za revanš meč u Belorusiji.

"Sigurno ćemo nastupiti u promenjenom sastavu, ali te promene neće biti baš drastične jer imamo obavezu da ostvarimo dobar rezultat, a Bačka je u meču sa Partizanom pokazala da može da iznenadi svakog protivnika", rekao je Lalatović.

Govoreći o kvalitetima ekipe Bačke trener Vojvodine je istakao da novajlija u društvu superligaša ima posebno dobre i kvalitetne krilne napadače koji su izizetno brzi što omogučava da igraju na kontranapade iz kojih su vrlo opasni.

Utakmica Vojvodina - Bačka igra se sutra od 20 sati na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu, biće to prvi meč koji u ovogodišnjem prvenstvu igraju novosadski crveno - beli, jer je njihov susret u prvom kolu sa Novim Pazarom odložen zbog nastupa Novosadjana u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: