Petak, 28.08.2015.

09:13

Na koga će Partizan u Ligi Evrope?

Fudbaleri Partizana oko 13 časova će saznati imena svojih rivala u grupnoj fazi Lige Evrope, pošto je za tada zakazan žreb u Monte Karlu.

Izvor: JT

Default images
Starsportphoto

Šampion Srbije nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, pošto je u baražu poražen od BATE Borisova, a drugu godinu zaredom igraće u drugom po rangu evropskom klupskom takmičenju.

‘Crno-beli’ će na žrebu biti smešteni u četvrti šešir uz Asteras, Belenenseš, Rozenborg, Karabag, Molde, Dinamo Minsk, Groningen, Sion, Mitjand, Škenderbeg i Gabalu, što znači da sa tim klubovima ne može da se nađe u grupi.

Partizan je imao šansu da se čak nađe i u trećem šeširu, ali ga je ispadanje još jednog od favorita u plej-ofu delilo od toga i nešto lakšeg žreba.

Bez obzira na to, šampion Srbije bi mogao da izvuče veoma atraktivnu grupu, a ovo je sastav šešira:

Prvi šešir: Šalke, Borusija Dortmund, Bazel, Napoli, Totenhem, Ajaks, Viljareal, Rubin, Atletik Bilbao, Sporting, Olimpik Marsej i Dnjipro.
Drugi šešir: Braga, Fiorentina, Lacio, Anderleht, Liverpul, Alkmar, Viktorija Plzenj, Briž, PAOK, Seltik, Bešiktaš i APOEL.
Treći šešir: Monako, Sparta Prag, Fenerbahče, Legija, Bordo, Lokomotiva Moskva, Leh, Sent Etjen, Slovan Liberec, Augsburg, Rapid Beč i Krasnodar.
Četvrti šešir: Partizan, Asteras, Belenenseš, Rozenborg, Karabag, Molde, Dinamo Minsk, Groningen, Sion, Mitjland, Skenderbeg i Gabala.

Recite nam, kakve su vase želje dok se čeka početak žreba u Monte Karlu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

212 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: