JSL: Uskrs pomera 22. kolo i Kup

Utakmice 22. kola Superlige Srbije, koje je trebalo da se igraju 11. aprila, odigraće se 9. i 13. aprila zbog uskršnjih praznika.

Izvor:

Utorak, 24.03.2015.

16:57

Default images

Kako se navodi u saopštenju na sajtu takmičenja, direktor Super lige Vladimir Bulatović doneo je odluku o promeni terminga odigravanja utakmica 22. kola zbog uskršnjih praznika i revanš utakmica polufinala Kupa Srbije.

U četvrtak 9. aprila igraće Radnički (N) – Spartak, Vojvodina – Napredak, Crvena zvezda – Borac i Radnički (KG) – Donji Srem.

Revanš utakmice polufinala Kupa igraće se u sredu 8. aprila, pa će ekipe učesnice svoje mečeve 22. kola igrati u ponedeljak 12. aprila: Jagodina – Novi Pazar, Mladost – Voždovac, OFK Beograd – Partizan i Čukarički – Rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: