Mutina akademija u novom klubu

Trofejni košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić pokrenuo je košarkašku akademiju, osnovan je Košarkaški klub Dinamik.

Izvor: B92

Subota, 14.03.2015.

13:35

Default images

Nikolić je izjavio da će u košarkaškoj Akademiji primenjivati svoje bogato iskustvo kako bi današnje mlade nade postale velike sportske ličnosti.

Nikolić je tokom karijere trenirao Maribor, Partizan, Budućnost, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Hemofarm, Radnički Kragujevac, i bio pomoćnik selektora Srbije.

"Zaista je zadovoljstvo biti među mladim sportistima, raditi s njima, prenositi im znanja i tehnike koje od njih mogu napraviti buduće uspešne sportiste. Postao sam deo KK Dinamik i učestvovaću u osniovanju akademije košarke jer verujem da odlični uslovi za trening, organizovanost i preciznost uvek vode ka ostvarenju ciljeva. Smatram da je ovo dobra prilika za sve mlade sportiste da napreduju, a ja kao njihov trener ću učiniti sve da imaju svetlu budućnost", rekao je Nikolić. Dva puta je bio šampion Jugoslavije, a sa reprezentacijom dva puta šampion Evrope.

Košarkaški klub Dinamik će u budućnosti organizovati svoj inovacioni centar (savetovanja-seminari-stažiranje-intruktaže), organizovaće takmičenja i manifestacije, osnovati sekciju 3x3, pripremiti programe međunarodnog karaktera i realizovati TV internet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: