Kup: Dortmund u 1/4f, povreda Rojsa

Fudbaleri Borusije Dortmund plasirali su se u četvrtinu finala Kupa Nemačke, pošto su u Drezdenu savladali trećeligaša Dinamo – 2:0.

Izvor:

Utorak, 03.03.2015.

23:01

Default images
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

U prvom meču dana, Bajer iz Leverkuzena je tek posle produžetaka savladao drugoligaša Kajzerslautern, pogocima Hakana Džalhanoglua u 102. i Štefana Kislinga u 113. minutu.

U preostalim mečevima odigranim u utorak, Hofenhajm je takođe sa 2:0 savladao niželigaša Alen, dok je Frajburg u duelu bundesligaša eliminisao Keln – 2:1.

Oba gola za ekipu Jirgena Klopa, koja se mučila u prvih 45 minuta, postigao je Italijan Čiro Imobile u 50. i 90. minutu, ali daleko veći problem za tim sa Signal Iduna Parka je nova povreda Marka Rojsa. Najbolji igrač BVB morao je da napusti igru već u 22. minutu, zbog povrede kolena, a zamenio ga je Henrih Mhktarjan.

Ceo meč za goste odigrao je Neven Subotić, dok Miloša Jojića ponovo nije bilo ni u protokolu.

Kup Nemačke, četvrtfinale:

Bajer Leverkuzen – Kajzerslautern 2:0 - posle produžetaka
Alen – Hofenhajm 0:2
Frajburg – Keln 2:1
Dinamo Drezden – Borusija Dortmund 0:2

sreda:
Arminija Bilefeld – Verder Bremen
Lajpcig – Volfsburg
Bajern Minhen – Ajntraht Braunšvajg
Kikers Ofenbah – Borusija Menhengladbah.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: