Subota, 24.01.2015.

21:13

Karanka posle Sitija: Ponosan sam

Trener drugoligaša Midlsbroa Aitor Karanka ponosan je na svoje fudbalere posle pobede protiv Mančester Sitija u četvrtom kolu FA kupa.

Izvor: B92

Default images
foto: Beta/AP

Midlsobro je slavio 2:0 na Etihadu protiv aktuelnog šampiona Engleske.

"Ne mogu da opišem kako se osećam. Ponosan sam na igrače, navijače, ljude sa kojima radim i ceo klub. Siti je imao mnogo šansi za gol u prvom poluvremenu i bio sam zabrinut jer su kvalitetni, oni su uvek opasni u napadu", rekao je Karanka.

Midlsbro je dobio treći meč u nizu, a bez poraza je od kraja decembra.

"To je bila naša treća utakmica za nedelju dana. Možda smo mogli i ubedljivije da pobedimo na terenu smo bili dobro organizovani i kvalitetno smo igrali u napadu. Ali, nije loše ni 2:0", rekao je Karanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

20 h

Podeli: