Rašović sportski direktor Dinama

Bivši igrač i trener Partizana Vuk Rašović predstavljen je u utorak kao novi sportski direktor beloruskog Dinamo Minska.

Izvor: B92

Utorak, 16.12.2014.

17:53

Default images

On će na tom mestu naslediti Jurija Šukanova.

Rašović je na klupi crno-belih proveo osam meseci, osvojio je titulu i jesenju titulu pre nego što je smenjen na kraju jesenjeg dela sezone, a crno-beli su na proleće ispustili titulu.

Promovisao je Aleksandra Mitrovića i Miloša Jojića, pa je prelazni rok zahvaljujući i Rašoviću bio jedan od plodonosnijih u poslednjih nekoliko godina u Humskoj.

Pre toga je radio dve godine u Teleoptiku i jednu u Sremu iz Jakova.

Rašović će u Dinamu sarađivati sa igračima sa ovih prostora Slobodanom Simovićem, Nenadom Adamovićem i Nemanjom Nikolićem, koji sa uspehom nose dres vicešampiona Belorusije.

Prošlu sezonu u Belorusiji klub iz Minska završio je na drugom mestu na tabeli, odmah iza BATE Borisova, a u Evropi se u stilu oprostio pobedom nad Fiorentinom u Italiji 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: