Beker: Novakova sezona za desetku

Boris Beker, trener Novaka Đokovića, kaže da je iza srpskog tenisera veoma uspešna sezona, a istakao je i udeo Marjana Vajde u tome.

Izvor: SO

Sreda, 26.11.2014.

16:32

Default images

“Ocenio bih godinu ’desetkom’, bila je iznad svega puna uspeha, i to zahvaljujući svim ljudima u štabu – bez podrške Marjana Vajde, ne bih uspeo u svom zadatku“, rekao je Beker.

“Ovo je za Novaka bila godina velikih promena – oženio se, postao je otac. A u trudnoći ne cvetaju uvek ruže, to govorim iz iskustva. Ipak, on se na sjajan način izborio sa time. On je svestan da stabilan privatni život doprinosi i boljoj profesionalnoj karijeri“, dodao je Nemac.

Beker kaže da se ne obazire preterano na kritike, a izneo je i ciljeve za sledežu sezonu.

“Ne moram da se dokazujem bilo kome sa strane, na mene ne utiču na takve stvari. Kada je reč o ciljevima, oni pre svega obuhvataju osvajanje Gren slem titula. Naravno, Rolan Garosa je visoko na listi prioriteta“, zaključio je Beker.

Đoković je 2014. godinu završio sa skorom 61-8, osvojio je sedam titula i treći put u karijeri završio je sezonu na prvom mestu na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: