Prosinečki preuzima Azerbejdžan

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki na korak je od imenovanja za selektora reprezentacije Azerbejdžana, prenela je lokalna agencija SIA.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 24.11.2014.

23:57

Default images

Prosinečki je boravio u Bakuu i razgovarao s rukovodstvom nacionalnog saveza (AFFA), a prisustvovao je i utakmici domaćeg prvenstva Hazar Lankaran - Neftči.

"Ako se složimo, pokušaću da vodim reprezentaciju Azerbejdžana."

"Dopada mi se Baku, ovde je sve lepo, ali ne želim da pričam o okolnostima. Sačekaćemo par dana i ukoliko dogovorimo uslove ostaću ovde sa svojom porodicom", rekao je Prosinečki.

Hrvatski stručnjak trebalo bi na klupi da zameni Nemca Bertija Fogtsa, koji je otpušten zbog loših rezultata u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Azerbejdžan zauzima poslednje mesto u H kvalifikacionoj grupi bez ijednog boda iz četiri utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: