Dve pobede Troickog u četiri sata

Viktor Troicki ostvario je u četvrtak dve pobede na turniru u Kortini i plasirao se u četvrtfinale turnira.

Izvor: AK

Četvrtak, 31.07.2014.

12:41

Default images

Srpski teniser je oko deset sati bio bolji od Rumuna Viktora Haneskua sa 6:3, 6:4, da bi četiri sata kasnije savladao i zemljaka Borisa Pašanskog u dva taj-brejka, 7:6(1), 7:6(4).

Sledeći rival Troickom je Španac David Himone-Traver, prvi favorit turnira. Filip Krajinović tek treba da odigra svoj meč, a protivnik mu je Nikoloz Basilašvili iz Gruzije.

Troicki se prošle sedmice vratio na teniske terene nakon jednogodišnje suspenzije, a na debiju u Gštadu je takođe igrao četvrtfinale.

Srpski teniser je zahvaljujući tom uspehu napredovao 222 pozicije na ATP listi, a nakon Kortine se očekuje novi veliki skok.

Na čelendžeru u Italiji učestvovao je i Peđa Krstin, ali on nije uspeo da prođe u drugo kolo. Bolji od njega bio je Pjetro Fanuči koji nema ATP rang, rezultatom 6:7, 6:3, 6:2.

Nagradni fond turnira u Kortini je 50.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: