Klop: Ne preuzimam Junajted

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop istakao je da nije zainteresovan da zameni Dejvida Mojsa na klupi Mančester Junajteda.

Izvor: ÐN

Utorak, 22.04.2014.

11:20

Default images

’Crveni đavoli’ ostali su bez trenera u utorak, pošto je klub objavio da Dejvid Mojs odlazi posle samo deset meseci na “Old Trafordu”.

Kao prvi kandidat za naslednika spominjao se trener Borusije, a mediji u Engleskoj naveli su da su navodno čelnici Junajteda već kontaktirali Klopove zastupnike i da se on predomislio nakon što je prethodno izjavio da će ostati u Dortmundu.

Međutim, Klop je u utorak demantovao te informacije, rekavši da ostaje na 'Signal Iduna Parku'.

„Mančester Junajted je veliki klub i vrlo dobro poznajem njihove sjajne navijače. Ali, moja posvećenost Borusiji Dortmund i ljudima u njoj je nesalovima“, rekao je Klop za britanski "Gardijan".

Harizmatičnom treneru ugovor sa vicešampionom Evrope ističe 2018. godine.

On je 2008. stigao iz Majnca i vodio ekipu do dve uzastopne titule u nemačkoj Bundesligi. Osim dve 'salatare', podigao je pehare u nemačkom Kupu i Superkupu, a igrao je i finale Lige šampiona 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: